Hem

Guider

Inspirationssida – vinställ

Vinställ

Välj det som passar dig

I vårt sortiment hittar du ett brett urval av vinhyllor som omfattar produkter med plats för flera antal flaskor i olika stommar och material.Från den lilla vinsamlingen på några få flaskor till den stora vinsamlingen på flera tusen flaskor.

Materialen finns i både trä och metall i olika träslag och färger så att du kan anpassa installationen efter dina behov, ditt rum och din stämning.

Oavsett om du letar efter praktiska lösningar för korrekt förvaring av ditt vin eller vill lägga till ett dekorativt element till ditt hem har vi något som passar alla smaker och behov.

Typer

Vilken typ av vinhylla du väljer beror på hur du vill använda din vinförvaring.Handlar det för dig om att förvara flest flaskor under en längre tid eller ska vinhyllorna användas som en del av din inredning?

Köper du ofta en större volym av samma vin är det smart med en hylla med stora fack. Är du mer av typen som köper en eller två flaskor av varje vin? Då är det smartast med obehindrad åtkomst till varje enskild flaska på en utdragshylla, i en insticks- eller enkelflaskhylla.

Läs blogginlägget värt att veta om vinhyllor innan du fattar det stora beslutet.

Upptäck modulära vinhyllor från Caverack

Ta reda på mer här

Upplev en kundberättelse med Cavercak

Ta reda på mer här

Wineandbarrels rådgivare

Drömmer du om den perfekta vinförvaringslösningen?

På Wineandbarrels förstår vi vikten av att hitta rätt balans mellan funktionalitet och estetik.

Vi finns här för att hjälpa dig, så tveka inte att kontakta oss så fördjupar vi oss tillsammans i dina önskemål, behov och den unika stil du drömmer om.

Du kan också själv prova dig fram med vårt inredningsverktyg där du kan inreda ditt eget vinrum och visualisera dina vindrömmar.

Vinreol med firkantede og diagonale rum, fyldt med vinflasker, trækasser og konserverede delikatesser i glas

Se hur du kan bygga ditt eget vinrum

Ta reda på mer här

Inred din egen vinkällare

Ta reda på mer här

Inspiration

Välj rätt vinställ

I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av vinhyllor, så oavsett om du letar efter praktiska lösningar för korrekt förvaring av ditt vin eller vill lägga till ett dekorativt element till ditt hem har vi något som passar alla smaker och behov.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig accepterar du vår integritetspolicy. Du kan alltid avbryta prenumerationen.