Hem
Spisestue med langbord, dækket med hvide duge, vinglas og bestik, omgivet af vinkøleskabe og træhylder med glas.

Nyheter

Nytt utseende – samma expertis och passion

Samma engagemang, ny look

Vi har fått en ny visuell identitet och en ny, optimerad webbplats, men våra kärnvärden är desamma!

Vi är fortfarande Wineandbarrels med samma passion för vin och engagemang för våra kunder.

Vi finns här för att guida och hjälpa dig med din vininredning, oavsett om du är nybörjare eller vinentusiast. Vårt löfte är att fortsätta skapa de bästa lösningarna och de bästa produkterna så att din vinupplevelse blir lika unik som vi vet att den kan vara.

Wineandbarrels – mer än bara försäljning

Vi är inte bara en webbutik! Vi är också en sparringspartner och rådgivare som hjälper dig att hitta de mest optimala lösningarna för din vinsamling.

Vårt sortiment spänner brett – från vinkylar, vintillbehör och vinhyllor till kompletta vininredningar – och vi strävar alltid efter att skapa unika upplevelser för våra kunder.

Vårt mål är inte bara att sälja produkter, utan att vara med dig hela vägen. Från det ögonblick du börjar fundera på din vinförvaring tills du har en färdig lösning installerad hemma står vi redo med råd och expertis.

Wineandbarrels hjalp mig med at skabe det perfekte vinrum! Deres ekspertise og rådgivning gjorde hele forskellen – jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet.

Rune - Roskilde

Webbutiker i hela Europa

Wineandbarrels är kända för vår expertis, bra produkter och en service som ger våra kunder de bästa lösningarna inom vinförvaring och -inredning.

Vi har webbutiker i 15 länder och vi har fysiska showrooms i Danmark (både Hillerød och Fredericia), Norge, Tyskland och Sverige, där du alltid är välkommen att titta förbi.

Fra start til slut følte jeg mig i trygge hænder hos Wineandbarrels. De guidede mig gennem hele processen og leverede en løsning, der ikke kun er praktisk, men også smuk.

Kirsten - Birkerød

Vi skapar rum för vinupplevelser

På Wineandbarrels arbetar vi med både yrkeskunskap och passion, och vi har en bred kännedom om vinets värld.

Vi vet att bra vinförvaring är mer än bara funktion – det är också estetik och design. Därför har vi också en stark koppling till designvärlden genom våra inredningsarkitekter, som förutom att hjälpa våra kunder med inredningar även utvecklar produkter.

Detta säkerställer att våra produkter – både vinhyllor och vinkylar – inte bara fungerar optimalt utan även ser fantastiska ut i ditt hem. Våra designers är alltid redo att hjälpa dig.

Välkommen till Wineandbarrels nya hemsida

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen till vår nya webbplats där du kan uppleva vårt breda sortiment och få inspiration till hur du kan inreda ditt hem med våra vinlösningar.

Oavsett om du letar efter det optimala vinglaset, ett vinkylskåp, en vinhylla eller hjälp med en komplett vininredning står vi redo att hjälpa dig.

Vi hoppas att vårt nya digitala uttryck kommer att inspirera dig och göra det enklare för dig att hitta de lösningar som passar just dina behov.

Kom och upplev nya Wineandbarrels – i en ny, vacker förpackning, men fortfarande med samma engagemang och passion som du känner oss för. Välkomnandet.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig accepterar du vår integritetspolicy. Du kan alltid avbryta prenumerationen.